Ochrana osobných údajov

Moja webová stránka je https://cestujsrdcom.sk/

Pokiaľ ste mojim zákazníkom, odberateľom novinek alebo návštevníkom webu, zverujete mi svoje osobné údaje. Ja zodpovedám za ich ochranu a zabezpečenie. Zoznámte sa prosím s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súuvislosti s GDPR (Nariadením o ochrane osobných údajov).

Kto som?
Som fyzická osoba, Mgr. Petra Adamcová, s trvalým bydliskom v Piešťanoch,  Hollého 17, IČO 43573835 a prevádzkujem webovú stránku cestujsrdcom.sk. Vaše osobné údaje spracovávám ako správca, tj. určujem, ako budú osobné údaje spracováváné a za akým účelom, ako dlhé obdobie.

Prehlásenie
Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy mojich webových stránok, spracovávam v súlade so Zákonom č. 122/2013 Z. z. O ochrane osobných údajov. Ako prevádzkovateľ webu som evidovaná na Úrade pre ochranu osobných údajov pod registráciou.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Ako prevádzkovateľ webovej stránky sa ja, Mgr. Petra Adamcová zaväzujem plne rešpektovať dôverný charakter vašich osobných a firemných dát, ktoré sú zabezpečené proti neautorizovanému prístupu a chránené proti zneužitiu. Údaje, ktoré zadávate v objednávke e-booku sú nutné pre vašu identifikáciu ako kupujúceho. Používam ju k realizácii celého obchodu, vrátane potrebných účtovných operácií, vystavenia dokladov, identifikácii vašich bezhotovostných platieb a pre komunikáciu s vami.

Vaše detailné osobné údaje a údaje o nákupoch sú ukladané v databáze s prísnym zabezpečením proti zneužitiu a nie sú poskytované tretím stranám.

Súhlas registrujúceho sa návštevníka webu: Vyplnením webového formulára súhlasí kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajoch do databázy Mgr. Petra Adamcová, Hollého 17, 921 01 Piešťany, Slovenská republika, IČO 43573835), webová stránka cestujsrdcom.sk ako prevádzkovateľa, a s ich následným spracovaním prostredníctvom spracovateľa pre marketingové účely a obchodných informácií prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa Zákona č. 122/2013 Zb., a to na dobu do odvolania súhlasu.

Zároveň registrovaný dáva súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal informácie o pripravovaných akciách a ponuke svojich obchodných partnerov.

Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačítko ODHLÁSIŤ v každej zaslanej e-mailovej správe alebo zaslaním odvolania súhlasu na mailovú adresu info@cestujsrdcom.sk.

Mgr. Petra Adamcová